Volg de theoriecursus en slaag in één keer

V

Volg de theoriecursus en slaag in één keer

Lukt het niet om je theorie-examen te halen? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat je je theorie in één keer behaald? Dan kun je bij ons nu deelnemen aan een theoriecursus. Wij zullen samen met jou kijken waar je tegenaan loopt en zullen je helpen met het leren van de juiste stof. Uit ervaring weten wij dat het halen van je theorie soms knap lastig kan zijn. Helemaal als het eerst niet wil lukken. Je raakt gefrustreerd en gaat antwoorden door elkaar heen halen. Op den duur zorgt het voor veel frustratie, maar daarnaast ook voor veel verloren tijd en geld.

De dag

De theoriecursus duurt maar een dagje. Op deze dag zullen we vroeg beginnen met leren, er is bewezen dat er ’s ochtends meer stof wordt onthouden dan later op de dag. De dag begint om 7 uur al en zal eindigen rond 14 uur. Hierna zal je worden begeleid naar je examen en zal je deze hopelijk halen. We beginnen de ochtend met een kennismakingsgesprekje en zullen daarna snel beginnen met de les. In de les van de theoriecursus zullen we alle belangrijke zaken bespreken en kun je je vragen gerust stellen. De punten die voornamelijk op het examen zullen worden gevraagd, worden uitgebreid behandeld en daar zal ook de nadruk op liggen. Achteraf zullen er proefexamens worden uitgedeeld, die kunnen door de leerlingen worden gemaakt.

Meer kans op slagen

Door middel van deze theoriecursus wordt de kans op slagen alleen maar groter. Je kan daarna snel beginnen met het volgen van praktijklessen. Het is verstandig om eerst inderdaad je theorie te halen, zodat je geen gevaar vormt op de weg. Je weet dan iets af van de verkeersregels en borden. Tijdens de theoriecursus wordt ook hier veel aandacht aan besteed. Je wordt echt klaargestoomd voor het rijden in de praktijk.