Opleiding schoonheidsspecialist

O

 

Ben jij een persoon die graag bezig is met zijn of haar uiterlijk en er ook altijd tiptop in orde eruit wilt zien voor de buitenwereld? Ben jij iemand die zelfs thuis altijd make up draagt en dit ook graag doet? Dan is onze opleiding schoonheidsspecialist waarschijnlijk wel iets voor jou! Tijdens de opleiding leer je een hoop vaardigheden die je nodig zal hebben, wanneer je gaat werken als schoonheidsspecialist. Tevens word je ook erg divers en breed opgeleid. Je krijgt niet alleen vakken die je nodig zal hebben tijdens het werk, maar ook financiële vakken en ondernemerschap. Deze vakken zullen jou in je voordeel werken wanneer je denkt voor jezelf te gaan beginnen en je eigen salon te openen.

 

Wat houdt de opleiding in?

De opleiding schoonheidsspecialist houdt veel meer in dan enkel de make up doen van mensen. Dit komt meer overeen met onze opleiding visagie. Tijdens de schoonheidsspecialiste opleiding krijg je de kans om met mensen te werken die graag ontspanning willen of waarbij je kan helpen met het verzorgen van de huid. Je leert tijdens de opleiding vakkundige behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam, voet of hand. Daarnaast zal je ook over voldoende kennis beschikken om mensen te adviseren die kampen met huidproblemen. Je kunt hen adviseren om bepaalde producten te kopen.

 

Na de opleiding

Wanneer je je diploma hebt weten te behalen kan je gaan starten met het werken in een salon. Daarnaast kan je natuurlijk ook op een beautyfarm terecht. Maar zoals hierboven al staat kan je na de opleiding schoonheidsspecialist ook een eigen salon opstarten. Je beschikt namelijk ook over de financiële kant van een onderneming. En daarnaast weet je ook alles over het vak zelf en ben je bevoegd om de handelingen uit te voeren. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan op onze website.