Volg de Barista opleiding

V

Als je niet meer weet wat je wil gaan doen van de zomer, kun je altijd de Barista opleiding volgen. Deze opleiding duurt een 5 tal maanden en je bent na afloop opgeleid tot een echte barista. Een barista is voornamelijk werkzaam in cafés of brasserieën. Hier kunnen ze hun ei kwijt door middel van het maken van koffie. En daarmee natuurlijk de klanten extra verwennen. Wat is er nu fijner dan de vriendelijkheid van het personeel, als je koffie haalt. Je wordt vaak overspoeld met blijdschap en met heerlijke producten. In een brasserie vind je voornamelijk de heerlijke gebakjes en lekkernijen. Sommige gebakjes smaken heerlijk bij een cappuccino. De perfecte combinaties tussen gebak en koffie, dat zijn zaken die een barista overduidelijk weet.

Vanuit je werk

De barista opleiding is een opleiding die je op veel verschillende plekken kunt volgen. Soms kan je de opleiding ook vanuit je werk volgen. Werk je toevallig al in een horeca gelegenheid, dan kun je vragen aan je baas of je de barista opleiding kan volgen. Dit is en handig voor jou en handig voor je baas. Want hij heeft dan een opgeleide barista tot zijn beschikking en dit kan baten bij bijvoorbeeld feesten en partijen. Hier kun jij extra informatie geven over producten en kennis overdragen die jouw collega’s niet hebben. Dit maakt onder ander indruk op de klanten die je zal helpen. Wanneer je nog geen werk hebt, kun je natuurlijk ook de cursus volgen. Dit gaat dan alleen via je jezelf. Je kan dan naar onze locaties komen voor de barista opleiding en hem hier volgen met andere studenten.

Inschrijven voor de barista opleiding

Heb je interesse in het volgen van de opleiding? Meld je dan aan via onze website of vraag een gesprek aan met een van onze docenten. Zij zullen je alles vertellen over de opleiding wat er te vertellen valt.