Schoonmaakbedrijf Dordrecht groeit als kool

S

 

Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat bij u kunt schoonmaken? Thuis of op het werk? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Dordrecht. Wij staan namelijk altijd paraat wanneer u een schoonmaker nodig heeft. Wij doen zowel bedrijfspanden als huizen en maken voor iedereen een leuke prijs. Al jaren zijn wij actief in het schoonmaken van bedrijfspanden en zich kort doen we ook huizen erbij. Schoonmaakbedrijf Dordrecht zit middenin een grote groei en daar kun jij nu van profiteren. Wij zijn een echt familiebedrijf en behandelen ook zo onze collega’s en klanten. Daarom heten wij u alvast een warm welkom in onze familie en kijken we graag uit naar de eerste ontmoeting.

 

Hoe ziet de eerste ontmoeting eruit met Schoonmaakbedrijf Dordrecht?

 

Tijdens deze ontmoeting zullen wij ons uiteraard even voorstellen en kort toelichten hoe wij als bedrijf te werk gaan. Daarnaast zal je ook kennis maken met onze normen en waarden. Tijdens deze eerste afspraak zal er al worden gekeken naar de wensen van jou als klant en zullen op basis hiervan alvast een plan opstellen hoe we te werk zullen gaan.  Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen en bespreken natuurlijk gezamenlijk hoe en wat je precies wilt. Zo voorkomen we teleurstellingen en kunnen we op basis hiervan een contract samenstellen.

 

Professionele aanpak

Schoonmaakbedrijf Dordrecht gaat altijd professioneel te werk en sluit teleurstellingen aan beide kanten maar al te lief uit. Daarom is het verstandig om eerst voor jezelf duidelijk te hebben wat je graag gedaan wil hebben en hoe het resultaat eruit moet zien om aan het ideaalbeeld te komen. Als onze medewerkers beschikken over de juiste kennis over het schoonmaken en passen dit toe in hun dagelijks werk. Daarnaast heeft elke schoonmaker de juiste trainingen gevolgd en ook certificaten behaald die hiervoor nodig zijn,