Online rooster maken

O

Een rooster maken voor meerdere mensen kan op een gegeven moment erg uit de klauwen lopen. Je hebt op een bepaald punt veel mensen in dienst, waardoor je het overzicht verliest. Hiervoor kan het maken van een online rooster jou wellicht een stuk helpen. Hiermee houd je namelijk de gehele periode een duidelijk overzicht over de bezetting in je onderneming. Daarnaast is het ook erg handig voor het personeel. Ook zij zullen hun rooster online ontvangen en kunnen ook via deze weg hun vakantie aanvragen of iets dergelijk regelen. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk en snel hun diensten ruilen via deze weg. Ze hoeven hun shift enkel in te dienen in het systeem en een collega kan hier op in spelen door de dienst te accepteren. Dan wordt meteen de shift uit het rooster van de medewerker gehaald en in die van de collega gezet.

 

Duidelijkheid voorop

Wanneer een online rooster maken nog erg nieuw is voor de onderneming, kan ik begrijpen dat dit een grote impact zal hebben. Maar niet getreurd, want uiteindelijk zal je er alleen maar op vooruitgaan. Ook voor de werknemers is het een hele vooruitgang, die je ze eigenlijk niet mag afnemen. Zij hoeven namelijk niet hun diensten en shiften meer op te schrijven, maar kunnen deze overal weer terug vinden en tevens ook in hun mobiele agenda zetten. Deze hoeven ze ook niet handmatig te doen, ze kunnen het gewoon synchroniseren en dan komt het rooster automatisch in de agenda. Zo kunnen de medewerkers ook offline hun diensten in hun agenda’s zien.

 

Probeer het uit

Wilt u nu ook overstappen op een online rooster maken? Bezoek dan nu onze website. Hier kun je een soort voorbeeld online rooster maken. Waarin je meteen kan zien hoe duidelijk het systeem is en of het daadwerkelijk iets kan betekenen voor uw onderneming.