Huurachterstand van je huurders?

H

Mocht u een huurbaas zijn, dan bent u waarschijnlijk al in meervoud in situaties gekomen waarin huurders een huurachterstand hadden. Dit kan zowel voor particulieren als zakelijke huurders gelden. Het punt is dat zij de facturen niet betalen die u naar hen stuurt. De reden hiervan kan verschillend zijn. Soms komt het voor dat er ontslag is gevallen of dat er te veel is geïnvesteerd in de onderneming. Echter, deze situaties kunnen erg lastig zijn en kunnen ook vervelend uitpakken. Daarom kunt u ons advocatenbureau contacteren, zodat wij u kunnen helpen met het aanpakken van de mensen met een huurachterstand. Wij zorgen voor een succesvolle vordering! Hiervoor werken onze incassojuristen en advocaten samen.

Succesvolle vordering

Echter is het creëren van een succesvolle vordering niet zo gemakkelijk. Er komen namelijk veel juridische aspecten bij kijken. Zo moet elke handeling die wordt uitgevoerd, kloppen met de situatie. Daarom hebben wij voor elk soort situatie een andere en effectieve aanpak. Voor al uw huurders met huurachterstand hebben wij een persoonlijk advies en zorgen wij ervoor dat er een sterk team van juristen en advocaten voor u klaar staat. U kunt uw advies bij ons online aanvragen Hiervoor hoeft u enkel uw contactgegevens op te geven en wij komen zo snel mogelijk op u terug. U krijgt persoonlijk advies van een van onze juristen. Al vraagt u een vordering voor een huurachterstand aan, zullen wij op dezelfde dag nog de eerste sommatiebrief opsturen. Hierin worden alle financiële gegevens opgenomen.

Andere mogelijkheden

Als de huurder hierna nog steeds weigert om de huurachterstand te betalen, zullen wij u advies geven over andere mogelijkheden. De mogelijkheden kunnen onder andere een incassoprocedure of beslaglegging zijn op zijn of haar spullen. Daarnaast kan je bij zakelijke huurders ook een faillissement aanvragen. Voor meer informatie hierover, kunt u onze website bezoeken. Hier staan tevens ook onze contactgegevens.