Koffiebar huren of een barista inhuren?

K

Wilt u een koffiebar huren voor het komende feest wat u moet organiseren? Dat kan nu bij ons! Wij hebben verschillende koffiebars die je kunt huren, met daarbij verschillende arrangementen die jou misschien wel aantrekken. Zo kan je natuurlijk een echte en tevens professionele barista erbij huren. Deze zorgt ervoor dat de klanten zich optimaal bediend voelen en dat zij tevens ook nog eens een hoge klanttevredenheid opbouwen. Wat natuurlijk weer goed is voor het imago van jouw feest. Daarnaast kunnen wij ook heerlijke gebakjes leveren bij de koffiebar en ook gebakjes die volledig passen bij de koffiesmaken die er geserveerd kunnen worden.

 

Reserveren gaat als volgt

Een koffiebar huren kan gemakkelijk en snel via onze website. Hier vind je een reserveringmogelijkheid waarop je kan aangeven welke en wellicht hoeveel koffiebars je nodig hebt en ook wanneer je deze nodig hebt en dient te gebruiken. Wij zullen uw aanvraag meteen in behandeling nemen en kijken wat er allemaal mogelijk is voor u. Via de website kunt u tevens ook een barista inhuren. Deze mogelijkheid vind je in hetzelfde programma. Ook hierbij kunt u aangeven wanneer en hoeveel personeelsleden u nodig heeft en u zal hier achteraf ook een bevestiging van ontvangen. Ook voor verdere informatie over de koffiebars of over de arrangementen kunt u op onze website terecht. Hier leest u over al onze diensten en wat deze diensten precies inhouden.

Enkel een barista inhuren is ook mogelijk

Wilt u niet een koffiebar huren, maar alleen een barista? Ook dat is bij ons mogelijk. Al onze barista’s vindt u op de website. Hier staat tevens ook vermeld wat de specialiteiten zijn van hen en waar zij voornamelijk in hebben gewerkt. Daarnaast zullen ook de vaardigheden met verschillende espressomachines worden genoemd hier. Wanneer u een espressomachine heeft, zal u weten dat niet elke machine hetzelfde werkt en dat sommige ook niet gemakkelijk zijn om te bedienen.