Vitae – Geld verdienen met social media en crypto voor beginners

V

Registreren-Vitae.png

 

Op het moment van schrijven is het bijna zover.. Het nieuwe social media platform van VITAE gaat online. Het platform van Vitae kun je bijna zien als een non-profit organisatie. Vitae geeft namelijk 90% van de inkomsten aan de gebruikers. Met een levenslang gratis account kun je geld verdienen met het leuk vinden en delen van berichten. Naast geld verdienen met sociale media activiteiten kan er ook geld verdiend worden door het aantrekken van leden en adverteerders. Het merendeel van de wereldbevolking heeft al direct/indirect toegang tot het internet. Toch moet ongeveer de helft van de wereldpopulatie rond komen van minder dan enkele euro’s per dag. Vitae biedt deze mensen een mogelijkheid om hun inkomen te verdubbelen met wat laagdrempelige activiteiten op het platform.

Slimme combinatie van krachtige onderdelen

Naast advertentie-inkomsten gebruikt het platform tevens de eigen cryptomunt  als bron voor inkomsten voor de gebruikers. Voor mensen die nog geen ervaring hebben met crypto is het platform een uitstekende kennismaking met digitale valuta’s. Verdiensten die je op het platform krijgt worden namelijk uitbetaald middels de eigen Vitae Token.

Samen sterk

Al in de besloten bètaversie van Vitae kent het platform een groot draagvlak. Betrokkenen zijn meer dan positief en hebben passie voor het gratis product. De missie is om de welvaart eelijker te verdelen in de wereld. Vitae kan veel levens beteren. Vitae betekend dan ook heel toepasselijk “leven” in het Latijn, 

Klik hier om te registeren.