Aanleg hockeyveld nodig? Bel ons

A

Bent u als gemeente op zoek naar een bedrijf dat kan zorgen voor de aanleg hockeyveld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen verzorgen wij de aanleg. Wij kunnen ook de onderhoud van het veld op ons nemen. Zo wordt het elk jaar gekeurd en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele gevaren. Daarnaast blijft het veld netjes en zal het veld langer meegaan. Dat kan een hoop geld schelen, helemaal als het een hockeyclub is die maar blijft groeien. De sport hockey is de laatste jaren erg gegroeid al, maar de verwachtingen zijn dat dit nog een tijdje door gaat zetten. Hockey wordt een sport waar je geen bij sport bij nodig hebt, dus het wordt steeds groter en gewilder. Het is namelijk relatief goedkoop voor ouders om hun kind op deze sport te zetten. De vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen gaan dan ook sneller een keertje mee om te sporten.

Hoe gaat een aanleg hockeyveld in zijn werk?

Wanneer onze mensen bezig zijn met de aanleg hockeyveld, zou dit in principe binnen 2 werkdagen klaar moeten zijn. Er zal natuurlijk eerst een stuk grond moeten worden opgebroken om vervolgens zand en dergelijke erin te leggen. Uiteindelijk zal het kunstgras worden geplaatst. Wanneer het kunstgras er eenmaal in ligt, duurt het nog maar een paar uurtjes en het veld kan gebruikt worden. Wat belangrijk is bij het onderhouden is dat er voldoende rubbertjes in het veld blijven liggen en dat het veld goed schoon wordt gemaakt na gebruik. Zo kan het veld zelfs tientallen jaren meegaan en mooi blijven.

Contact voor een aanleg hockeyveld

Wil jij ook een aanleg hockeyveld of meerdere hockeyvelden tegelijkertijd? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dit kan via de mail of via de telefoon. Onze medewerkers zullen met u in gesprek gaan en inventariseren wat er nodig is en hoeveel dit ongeveer gaat kosten.