Geld besparen tijdens uw vakantie in Malaga

G

Malaga heeft ons op vele manieren verrast, of het nu gaat om de rustige stranden, de frisse barbecuesardines of het bruisende nachtleven. De hoofdstad van de Costa del Sol wordt beoordeeld als een van de beste en goedkoopste vakantiebestemmingen om te bezoeken in Spanje en bezoekers zijn aangenaam verrast door hoe weinig alles kost in deze stad. Dus als u van plan bent Malaga te bezoeken, maar een strikt budget hebt en uw reis goedkoper wilt maken, volg dan deze tips om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Reizen door Malaga

Als uw accommodatie zich in het centrum van de stad bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het omzeilen van de kosten. Het zal bijna nul zijn omdat alles op loopafstand ligt. Maar als uw verblijf iets buiten de stad ligt, dan zijn bussen en treinen de goedkoopste manier om in en rond Malaga te reizen. Je krijgt om de 20 minuten treinen en om de 10 minuten bussen. Beide zullen je aanzienlijk minder terugbrengen dan een taxirit; Als er echter meerdere van u zijn, is het de moeite waard om een ​​prijsopgave van een taxichauffeur voor de citytrip te vragen – deze is goedkoper dan de bus.

Goedkoop eten en drinken

Malaga staat bekend om zijn zeevruchten van hoge kwaliteit, en het is vrij eenvoudig om je buik te vullen en een drankje of twee terug te gooien voor € 10 of minder. En nu voor de maaltijden chuck de voorgerechten en hoofdgerechten en schakel over naar gratis tapas als je in Spanje bent en ze zijn de goedkoopste maaltijden om te bestellen gedurende de dag en zelfs voor de nacht. Je kunt ook uitkijken naar enkele gratis tapas die worden aangeboden door een paar restaurants.

De prachtige plekken van Malaga gratis bekijken

De topattracties in de hoofdstad van de Costa del Sol zijn de wereldberoemde kunstmusea en oude monumenten. Sommige sites brengen mogelijk kosten in rekening tijdens uw bezoek; de meeste attracties zijn echter 100% gratis om te verkennen, zoals het Picasso Museum, het Carmen Thyssen Museum, het Contemporary Art Centre (CAC), het Romeinse theater, etc. er zijn er maar weinig om te noemen waar je gratis naar toe kunt gaan zonder entreegeld te betalen.

Als u geen kunst- of museumliefhebber bent, kunt u de strandzijde verkennen waar u kunt ontspannen en de golven kunt zien. Je kunt ook op avontuur gaan in de heuvels. Lees hier meer over op de website van VakantieMalaga.nl.