Zo weet je of hij een crush op je heeft

Z

Als je wilt weten of een man je leuk vindt en een oogje op je heeft, is het niet ongebruikelijk om zowel zijn woorden als daden te ontcijferen om zijn ware gevoelens over jou te achterhalen. En hoewel het in eerste instantie uitdagend lijkt om te proberen zijn werkelijke bedoelingen te begrijpen, is het goede nieuws dat er zeven essentiƫle signalen zijn die u kunnen helpen bepalen of hij verliefd op u is. Kom erachter op de site van HappyPancake.

Hij vindt altijd een reden om met je te praten

Als een kerel verliefd op je is, zoekt hij zoveel mogelijk mogelijkheden om met je te kunnen praten. Hij kan u bijvoorbeeld vragen om restaurantaanbevelingen, een gesprek beginnen over wat u in het weekend hebt gedaan, of u vragen stellen over uw interesses, in de hoop dat u persoonlijk contact met hem opneemt. Door constant naar kansen te zoeken om met je te praten, hoopt hij bovendien meer te weten te komen over jou en jouw voorkeuren en antipathieƫn.

Hij lacht om alles wat je zegt

Is het je opgevallen dat deze vent de neiging heeft om elke keer dat je iets grappigs zegt te lachen? Wanneer een kerel verliefd op je is, wordt hij vaak je beste publiek. Hij wil je niet alleen laten zien dat hij je humor opdoet en waardeert hoe leuk en interessant je bent, maar hij wil ook dat je hem associeert met lachen en lachen. Omdat mensen vaak aangetrokken worden door mensen die positiviteit uitstralen in plaats van negativiteit, hoopt hij dat de opgewekte gevoelens die hij daar brengt je dichter bij hem brengen.

Hij kan niet helpen, maar kijk naar jou

Als je probeert uit te vinden of een man je leuk vindt, moet je proberen op te letten hoeveel hij naar je kijkt. Vind je dat je vaak de ogen met elkaar sluit? Heeft hij de neiging om wat langer naar je te kijken dan naar anderen om zich heen? Heb je hem ooit zien staren naar jou? Als een vent verliefd op je is, zal hij de neiging hebben om oogcontact met je te maken en je iets langer te bekijken, zelfs in een volle kamer. Omdat hij je zo boeiend vindt, kan hij gewoon niet anders dan naar je kijken als je bij elkaar bent.

Hij flirt met je non-stop

Flirtalarm! Als een kerel verliefd op je is, zal hij de flirtniveaus vaak een beetje hoger zetten, zodat het geen vergissing is dat hij je leuk vindt. Hij plaagt je bijvoorbeeld speels, pronkt met zijn humor en charme, en vindt zelfs momenten om je zachtjes aan te raken, zoals op de arm of de rug. Als hij echt van je houdt, zal hij er alles aan doen om je te overtuigen met zijn flirtvaardigheden, zodat je hem ziet als meer dan alleen maar een vriend. Als jullie twee een grapje maken en mislopen, gaat hij zeker zijn flirtvaardigheden aan.

screen-shot-2019-02-15-at-09.00.50.png?fit=951%2C620&ssl=1

Hij complimenteert u

Wanneer een man gevoelens voor je heeft, zal hij je laten weten hoe geweldig hij denkt dat je bent. Hij zal altijd naar manieren zoeken om je een compliment te geven, en meestal gaan deze complimenten voorbij aan het oppervlakkige. Terwijl hij je bijvoorbeeld complimenteert met hoe leuk je op een bepaalde dag kijkt en hoe mooi je haar eruit ziet, complimenteert hij je ook met hoe gemakkelijk je praat, hoe slim je bent en hoe grappig je bent. Hoewel hij zeker in u is, hoopt hij dat deze complimenten u zullen laten weten dat hij zich op meerdere niveaus tot u aangetrokken voelt.