Tekenen dat hij een relatie wil maar bang is

T

Probeer uit te zoeken of een man een relatie met jou wil hebben. Misschien probeer je zijn leven te begrijpen en tijd door te brengen in zijn leven. Gelukkig zijn er vijf belangrijke signalen die u kunnen helpen in die zin dat hij een relatie met u wil.

Hij heeft diepe gesprekken met je maar kapt het vervolgens af

Een klassiek teken dat een vent iets tegen je zegt, maar het is de bedoeling dat je snel van start gaat. Als je bijvoorbeeld diepgaande gesprekken voert over je verleden, je gezinnen en je hoop en toekomstdroom, laat hij je zien dat hij in staat is om kwetsbaar voor je te zijn. Wanneer een man echter bang is om in een relatie te zijn, zal hij vaak proberen deze momenten van emotionele intimiteit te compenseren door er steeds weer vanaf te komen. . Als je kerel de neiging heeft om emotioneel in jou te investeren en je verbinding met ogenschijnlijk terugtrekken, is het duidelijk dat deze man iets meer wil.

phone_nl.png

Hij heeft aangegeven dat hij in het verleden gekwetst is geweest

Krijgt je man gewoon een serieuze relatie? Heeft hij je verteld dat hij was verblind, gekwetst of verraden door een ex? In veel gevallen wil een man misschien een relatie met je hebben, maar het is te bang of bezorgd. Break-ups kunnen emotionele achtbanen zijn en het kan moeilijk zijn om van een ex af te komen en het risico is weer gebroken van hart.

En hoewel deze man echt geïnteresseerd kan zijn in een relatie met jou, is hij misschien bang en bang voor wat hij doormaakte met een vorige vriendin. Hij kan misschien niets doen, maar op dit moment is hij nog niet klaar voor iets nieuws of serieus.

Hij spreekt alleen met je af als het niet om een officiële date gaat

Als een man contact met je wil opnemen, zal hij je aankijken. Bijvoorbeeld, in plaats van het voortouw nemen en jezelf af te vragen voor een etentje en een drankje, kan hij een aanwijzing geven dat hij bij jou in de buurt is en erover denkt om een ​​plek in jouw buurt te bezoeken als je toevallig die avond bent. In plaats van je opzettelijk en definitief te vragen, zal hij omslachtige manieren vinden om het voor elkaar te krijgen. Op die manier hoeft hij geen afwijzing of spot te riskeren en kan hij nog steeds tijd met je doorbrengen, wat hij uiteindelijk zou willen doen. Jongens die niet gedwongen zullen worden om terug te gaan naar deze dag.

Hij heeft absoluut geen haast

Relaties kunnen zich op verschillende plaatsen ontwikkelen, maar als je niet erg jong bent, kun je jezelf niet helpen. Bijvoorbeeld, terwijl je misschien gewend bent aan het hebben van een exclusieve relatie met andere mensen, heb je misschien al zes maanden van je leven gehad. Als dingen in een glaciaal tempo evolueren, is dit een veel voorkomende benadering van mannen die aarzelen om te snel serieus te worden en ze zullen met je mee blijven gaan. Als je man momenteel op het langzame pad zit, is het aan jou om te beslissen of je dingen met hem wilt uitpraten of naar iemand anders wilt gaan.

Voor serieuze relaties ga je naar naar de website van HappyPancake.