Is glasbewassing weer nodig?

I

Steeds last van vieze ruiten of van vegen en strepen op je ramen, wanneer iemand ze heeft schoongemaakt? Dan weet je zeker dat het tijd is dat je op zoek gaat naar een erkend bedrijf dat voor jou de glasbewassing kan doen. Wij zorgen ervoor dat er een schoonmaker langskomt die de glasbewassing kan uitvoeren en hier ook de juiste trainingen voor heeft gehad. Doorgaans als ons personeel op opdracht is, zijn zij aan het bijleren. Zowel over de vaardigheden die nodig zijn in het vak als over de verschillende middelen die gebruikt kunnen worden. Deze middelen kunnen namelijk schadelijk zijn voor het milieu of ergens ander voor. Daarom blijven wij innoveren en zoeken we de vriendelijkste, maar wel effectieve producten.

 

Goed opgeleid personeel

Voor glasbewassing heb je soms bepaalde trainingen nodig of zelfs certificaten. Bij hele hoge gebouwen zal er namelijk gebruik moeten worden gemaakt van liften of andere spullen. Hierbij zal de schoonmaker goed bevestigd moeten zitten en hiervoor zullen zij een certificaat moeten hebben. Dit zorgt voor meer veiligheid en worden verrassingen uitgesloten. Zij weten dan precies wat ze moeten doen, wanneer het niet volgens plan loopt. Dit voorkomt dat er ongelukken gebeuren en wordt de kans kleiner op narigheden. Wij kunnen u garanderen dat u vakwerk krijgt voor het geld dat u betaalt en dat al ons personeel bevoegd is om het werk uit te voeren. Daarnaast weten ze precies wat van hen verwacht wordt en hoe zij zich horen op te stellen tegen u en anderen.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in ons en onze glasbewassing? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers. Zij kijken wat er mogelijk is voor jouw bedrijf en wat er allemaal gedaan moet worden. Daarnaast kunt u ook eerst een offerte aanvragen op onze website. Hierin zullen alle kosten worden meegerekend en wordt er uitgelegd waar de getallen vandaag komen.