Autoruit vervangen?

A

Heb je toevallig met dat slecht weer het voor elkaar gekregen om een sterretje in je ruit te krijgen? Dan is het van belang dat je dit zo snel mogelijk laat maken. Soms kan dit gedaan worden zonder dat het nodig is de autoruit vervangen. In ergere gevallen is het wel nodig om de autoruit vervangen. Wat er ook aan de hand is, bij ons zit je altijd goed. Goed zicht op de weg is een van de belangrijkste punten in het verkeer. De meeste ongelukken worden dan ook veroorzaakt, doordat de bestuurder niet goed zag. Dit kan komen door een overvolle auto, slecht weer of door barsten in de ruit. Wanneer je ruit kapot is en de zon schijnt erop dan kan het zomaar zijn dat je wordt verblind. Levensgevaarlijk dus. Laat je autoruit vervangen dus op tijd gebeuren.

 

Voor elk probleem kunt u bij ons terecht

Je autoruit vervangen kan je laten doen bij ons in de garage. Natuurlijk kunnen wij alles aan uw auto repareren. U hoeft enkel een afspraak te maken en wij zorgen ervoor dat uw auto binnen de kortste keren weer de weg op kan. Je kan een afspraak maken door onze website te gebruiken. Hier hoef je enkel een formulier in te vullen om welke auto het gaat en wat het probleem is. Wij contacteren u wanneer u uw auto kan komen brengen en sturen hier dan ook een bevestiging van. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken en met een van onze medewerkers een afspraak maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om gewoon direct naar de garage te komen.

 

Verdere vragen?

Heeft u nog vragen over de autoruit vervangen? Stel deze dan aan een van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw auto kunt achterlaten. Daarnaast laten zij u weten wanneer u de auto weer op kunt halen.