Optimaal genieten in Friesland

O

Ben jij toe aan dat welverdiende weekendje weg? Zoek dan de rust op in de provincie of kies voor de gezelligheid van de stad. Het kan allemaal in het Noorden van Nederland! Dus of je nu een paar dagen met je partner er tussenuit wil of een gezellig weekend weg wil met vrienden; Kom naar Friesland!

Door de gehele provincie vind je hotels met uiteenlopende eigenschappen. Zo zijn er talloze hotels beschikbaar, maar kun je ook kiezen voor een ruim vakantiehuisje. Je kunt kiezen voor het rustgevende platteland met meren en andere wateren. Maar je kunt ook kiezen voor de bruisende stad Leeuwarden, met voldoende accommodaties voor het gehele weekend!

Eten & Drinken

In Friesland, en vooral in Leeuwarden zijn ontzettend veel mogelijkheden om lekker te eten en drinken. Zo zijn er talloze brasseries en restaurants, waar je voor een diner aan het juiste adres bent. Maar ook lunchen in Leeuwarden behoort tot de mogelijkheden. Zo heb je keuze uit diverse restaurants, eetcafés, lunchrooms en paviljoens. Borrelen aan het water behoort zelfs tot de mogelijkheden. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een drie sterren restaurant, zit je in Friesland goed!

Kies uit maar liefst 10 restaurants aan het water en geniet van de geluiden en rust van het water. Zo kun je hier ontspannen lunchen, borrelen of dineren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het bruisende centrum! Een originele locatie in het centrum van Leeuwarden is de oude gevangenis. Kies voor een rondleiding of drink er wat!