Bezoek het sfeervolle Leeuwarden!

B

Ben jij op zoek naar een gezellig dagje uit? Bezoek dan de sfeervolle hoofdstad van Friesland: Leeuwarden! De culturele hoofdstad van Europa in 2018 zit vol verrassingen. Van historische plekken tot gezellige eet- en drinktentjes.

Ontdek Leeuwarden

Het historische Leeuwarden kent talloze plekken die het bekijken de moeite waard zijn. Niet voor niets is de stad uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa in 2018. Met diverse unieke musea en 575 plekken waar je rijksmonumenten kunt vinden zul je de tijd van je leven hebben in Leeuwarden, zeker als cultuurliefhebber!

Winkelcentrum

Het winkelcentrum van Leeuwarden is een fijne plek om te shoppen en heeft voor een ieder wat wils. Zo zijn vrijwel alle bekende, grote winkels vindbaar in de ‘grote winkelstraat’. Maar voor de kleine, gezellige winkeltjes ben je in Leeuwarden ook zeker aan het juiste adres!

Daarnaast is uit eten in Leeuwarden fantastisch! Langs de grachtjes of in de winkelstraat, overal kun je terecht. En het hoeft niet eens duur te zijn! Dit is een enorm voordeel ten opzichte van de dure steden in de randstad. Door het veelzijdige aanbod van restaurants vind je altijd een passend eettentje waar jij je helemaal thuis voelt.

Kom eens langs!

Laat je verrassen door Leeuwarden en haar charme. Het is een enorm gezellige stad waar een ieder het naar zijn/haar zin heeft. Slenter een dagje door het historische centrum of boek een hotel en maak er een weekend van! De stad is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en is niet te groot. Hierdoor mis je niets!