Beter presteren? Volg een taaltraining

B

Wilt u uw werknemers de kans geven om optimaal hun functie te kunnen vervullen door middel van een cursus zakelijk Duits? Dan zit u goed bij The Square Mile.
Wij bieden al een aantal jaren zakelijke taaltrainingen aan bedrijven en instellingen door heel Nederland. Als uw bedrijf internationaal zaken doet, dan is het belangrijk dat uw werknemers de Duitse taal, of een andere buitenlandse taal, goed beheersen. Zij zijn dan beter in staat om te communiceren met collega’s en hun ideeën onder woorden te brengen.

Kies uw gewenste taal
Naast Duits kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere talen, zoals een cursus Italiaans. En omdat ieder bedrijf anders is, zijn er ook verschillende Italiaanse taalcursussen te volgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een basiscursus voor u, zakelijk Italiaans, technisch Italiaans of financieel Italiaans. Er wordt tijdens de trainingen aandacht besteed aan jargon dat gebruikt wordt binnen deze specifieke branches. Niet alleen met de branche wordt rekening gehouden, maar ook met de wensen en leerdoelen van de cursisten zelf. Om effectief te kunnen leren heeft u een cursus op maat nodig. De trainers bij The Square Mile zullen er dan ook alles aan doen om uw taaltraining volledig aan te passen aan uw behoeften.

Wij werken flexibel
Bij The Square Mile zijn we zeer flexibel en u kunt dan ook aangeven of u uw taaltraining bij u op de werkvloer wilt volgen, of liever op een van onze trainingslocaties. Ook als u het druk heeft is het geen probleem om een taaltraining bij ons te volgen. Wij zijn in de meeste gevallen flexibel als u onverhoopt uw afspraak af moet zeggen. Het is bij ons zelfs mogelijk om trainingen op afstand te volgen. Bent u nieuwsgierig naar uw huidige taalniveau? Maak dan de test op de website. Voor meer informatie over onze taaltrainingen kunt u uiteraard altijd contact opnemen.