Maak van de verpakking van je product je visitekaartje

M

Als ondernemer is de verpakking van je product een zeer belangrijk iets. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf. Klanten kunnen juist een goed of slecht beeld krijgen van je organisatie. Is je doos mooi bedrukt met een logo en in je huisstijl, dan zullen klanten al snel een professioneel beeld van je krijgen. Maar niet alleen voor klanten is het belangrijk, het komt ook nog eens professioneel over op potentiële zakenpartners.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je een kwalitatief sterke doos hebt, zodoende worden de producten voldoende beschermt. Het zou natuurlijk desastreus zijn als alle producten kapot aankomen bij de klanten. Dan kun je nog zo’n mooie doos hebben, maar klanten zullen een slecht beeld krijgen van je organisatie.

Maar leg niet alleen de focus op het uiterlijk van de doos. In het kader van veiligheid is het ook belangrijk om de dozen goed te vullen met opvulmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan luchtkussenzakjes of opvulchips. Hiermee geef je bij de klant aan dat je geeft om de veiligheid van hun verzending.

Zorg dus voor een sterke doos en laat de doos bedrukken met je logo en huisstijl. Zo steel je de harten van je klanten!