Kantoren schoonmaken is voor ons een makkie

K

Is het bij jou ook weer tijd om eens een doekje door jouw pand heen te halen? Dan kun je nu ook bij ons terecht. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat voornamelijk bezig is met het schoonmaken van bedrijfspanden. Bedrijfspanden en huizen verschillen toch sterk wanneer het aankomt op schoonmaken. Voor het schoonmaken van een bedrijf zijn onder andere meer middelen nodig en ook zullen ze wat beter schoon moeten maken. Een bedrijfspand wordt namelijk veel sneller en meer vies dan een huis. Er lopen hier namelijk dagelijks een hoop mensen. Toch is het belangrijk dat je bedrijfspand er gewoon netjes en verzorgd uitziet. Dit is voornamelijk belangrijk voor klanten die over de vloer komen. Laat ons dus helpen met uw kantoren schoonmaken.

Extern bedrijf

Nu zijn er veel verschillende redenen waarom je beter een extern bedrijf kunt inhuren dan een schoonmaker zelf. Helemaal als het gaat om kantoren schoonmaken is het belangrijk om een goed bedrijf te laten komen. Wanneer je ons inhuurt bent je zelf niet verantwoordelijk voor de ziekteverzuimen of vrije dagen van het personeel. Wij zorgen altijd dat er iemand bij je op de stoep staat wanneer je een schoonmaker nodig heeft. Kantoren schoonmaken is daarnaast iets waar wij toch wel erg goed in zijn. Wij nemen niet alleen de bureaus mee, maar wij zijn zelfs bereid om de ramen te lappen en uw vloer te boenen. Alles wat de klant wilt doen wij.

Contact

Kortom, wilt je dat uw bedrijfspand eens goed onder handen wordt genomen door een erkend schoonmaakbedrijf? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor en maak een afspraak. Tijdens de afspraak kunt je laten weten wat er schoongemaakt moet worden en hoe je wilt dat het eruit komt te zien. Daarna stellen we een vaste datum of dag af dat er schoonmakers komen om voor jouw kantoren schoonmaken