De leukste themafeesten

D

De leukste themafeesten

Wil jij binnenkort een groot feestje geven, maar wil je het eens op een andere manier doen? Wat dacht je van een feest geven met een thema eraan? Hoe leuk is het om te zien als iedereen moeite doet voor een outfit. Je kan bijvoorbeeld vragen of iedereen zich verkleedt als iets met een letter b, hierbij kan je denken aan bitterbal, Beyoncé, buurman & buurman, basketballer en ga zo maar door. Om je nog meer inspiratie te geven hebben we een aantal thema’s op een rijtje gezet voor je.

Feesten in de dierentuin

Ben jij een grote fan van dieren en heb jij genoeg ruimte thuis? Tover jouw huis dan om tot dierentuin of jungle. Hang bijvoorbeeld allemaal takken in het huis of als je het echt gek wilt maken leg je bijvoorbeeld ergens zand neer. Mensen kunnen zich verkleden als olifanten, apen, krokodillen, leeuwen en ga zo maar door. Er zijn super veel kostuums in dierenprints en vormen, dus iedereen kan zich uitleven!

Halloweenparty

Geef je in oktober of november een feestje? Dan kan je heel goed nog Halloween als thema kiezen. Iedereen kan variëren met kostuums voor dit feest. Horrorclowns, enge zusters, skeletten of een spook, halloween is een thema waarbij er voor iedereen wel een geschikte outfit is. Om jouw huis in het sfeertje van halloween te brengen kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om alle ramen af te plakken waardoor het super donker wordt in huis. Hang ook wat donkere doeken aan de muur waar je neonverf op kan smeren, dit geeft een duistere uitstraling.

Nu denk je misschien dat het super moeilijk is om zo’n outfit te vinden, maar er zijn zoveel verschillende soorten carnaval kostuums, dat daar ook sowieso kostuums tussen zitten voor themafeesten in huis.