Bluebeam Software: meedenken met de gebruiker

B

Ruim twintig jaar geleden begon het, in 1997, toen de technologie van CAD naar PDF-bestanden werd gelanceerd voor een wel hele kritische doelgroep: ruimtevaarttechnici. Nu, inmiddels 20 jaar later, is de software van Bluebeam uitgegroeid tot een meerdere malen bekroonde oplossing voor het maken, markeren en bewerken van PDF-bestanden. De software wordt vandaag de dag niet alleen meer door ruimtevaarttechnici gebruikt. Ook architecten- en ingenieursbureaus, constructiebedrijven en overheidsinstanties maken inmiddels gebruik van de veelzijdige software. Bluebeam zorgt immers voor een intelligente en eenvoudige uitkomst voor workflows, zonder ook maar één vel papier te hoeven gebruiken.

Software die blijft verbazen

Bluebeam software blijft alsmaar verbazen. Geen bedrijf kan er meer aan ontkomen om digitaal te denken. Met name de bouwsector heeft optimaal weten te profiteren van de moderne digitale ontwikkelingen. De software is dan ook ook één van de meest gebruikte workflow oplossingen in de bouwwereld. De software kan niet alleen als veelzijdig worden bestempeld, maar is ook uiterst gebruiksvriendelijk. Zo kunnen de bestanden live worden bewerkt en gedeeld door verantwoordelijken die zich op compleet verschillende locaties bevinden. Fysieke vergaderingen zijn daarmee verleden tijd en datzelfde kan worden gesteld voor papierverspilling. Hierdoor worden zowel tijd als kosten bespaard en is er één grote externe winnaar: het milieu. Alleen dat al zou een reden moeten zijn om over te gaan op Bluebeam.

Een verstandige keuze

BPA Bouwplaatsautomatisering kiest daarom bewust voor de software van Bluebeam. Het is een keuze die we graag met anderen delen, want eenmaal overgestapt zijn de gemakken meteen merkbaar. Sterker nog, deze nieuwe vorm van bedrijfsautomatisering is aan te raden voor elke onderneming die op middelgrote en grote schaal te maken heeft met bedrijfsautomatisering. Klinkt dat u goed in de oren voor uw bedrijf? Laat u dan informeren over de veelzijdige mogelijkheden van Bluebeam. Áltijd een verstandige keuze.