Sportprijs uitreiken? Lees mijn tips!

S

Heb jij de taak op je gekregen om binnenkort sportprijzen uit te reiken? En heb je dit nog nooit eerder gedaan? Dan begrijp ik heel goed dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken! Het is namelijk niet niets om voor een (groot) publiek sportprijzen uit te reiken. Bereid je daarom goed voor!

Kun jij ook nog wel wat hulp gebruiken bij het uitreiken van een prijs? In deze blog lees je meer over het uitreiken van sportprijzen.

Trommel zoveel mogelijk mensen op!

Allereerst is het belangrijk om van te voren een tijd in te plannen en te communiceren voor het presenteren van de sportprijzen. Zorg er ook voor dat hier zoveel mogelijk mensen bij zijn! Zorg dat het sportteam er bij is en dat de ouders van alle leden ook gezellig langskomen bij de uitreiking. Trommel zo veel mensen op om de winnaars de aandacht te geven die zij verdienen!

Goede speech

Bij een uitreiking kan een speech natuurlijk ook niet missen. Bereid daarom een korte toespraak voor met een korte uitleg. Je kunt het hier hebben over wat een winnaar heeft gedaan om de prijs te winnen, maar ook leuke anekdotes vertellen. Dit maakt het voor het publiek ook nog eens erg leuk om naar te kijken.

Zet een winnaar in het zonnetje

Daarnaast zet je een winnaar hiermee nog meer in het zonnetje! Richt je ook echt op de winnaar(s) tijdens een speech. Dit maakt het namelijk veel persoonlijker! Heb je je speech voltooid? Feliciteer de winnaar dan door bijvoorbeeld een stevige hand te geven.

Deel het moment

Heb je de prijs uitgereikt aan een winnaar? Dan is dit het ideale moment om de winnaar even op de foto te zetten! Dit kun je zelf doen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de foto’s door een ander te laten maten. Met een foto kan een prijswinnaar weer altijd terugkijken naar dit mooie moment. Verder kan de foto ook gedeeld worden met bijvoorbeeld de media.

Sportprijs kopen?

Ben je nog op zoek naar geschikte sportprijzen voor de uitreiking? Neem dan eens een kijkje in de webshop van ByADELAAR. Hier vind je goedkope sportprijzen voor allerlei sporten. Ook kun je hier terecht voor onder andere startnummers.