Platform mkb voor de ondernemer

P

Eén van de grootste en snelste veranderingen in het hedendaagse leven is de technologie. Het lijkt erop dat de technologie zich dagelijks in een razendsnel tempo blijft ontwikkelen. Dit heeft als gevolg dat de zakenwereld zich steeds meer online gaat afspelen. Maar wat veranderd er als een platform mkb online is? Eigenlijk veranderd er qua inhoud niks alleen gaat het online allemaal een stuk sneller.

Platform mkb

Maar wat houdt platform mkb eigenlijk in? Platform mkb is een kennisplatform voor en van ondernemers, hier kunnen zij zich aanmelden om zo hun kennis en ervaringen met andere ondernemers te delen. Naast de gedeelde kennis en ervaringen biedt het platform mkb ook leerzame blogs aan en krijgt u de mogelijkheid gesprekken in te plannen met experts en potentiële klanten. Het platform is er dus om ondernemers de kans te bieden om met elkaar in contact te komen om van elkaar te leren.

Samen sterker

 

Platform mkb is van mening dat ondernemers door samen te werken het verschil maken. De kracht zit hem in het uitwisselen en delen van ervaringen en/of tips aan elkaar. Ondernemers hebben verschillende kwaliteiten en ervaringen vanuit verschillende branches, door dit met elkaar te delen til je elkaar naar een hoger level. Zo zijn er ook ondernemers die op het online platform mkb blogs plaatsen zodat de overige ondernemers die deze blogs lezen hier weer profijt van hebben. Een andere optie die platform mkb haar ondernemers biedt is de mogelijkheid om samen met de zogeheten ‘groeimentor’ gesprekken in te plannen. De groeimentor is iemand met veel ervaring in de wereld van het ondernemen die u zal helpen om uw doelstellingen te realiseren.

Vacatures

Hedendaags merken we steeds vaker dat er een drempel is voor werkzoekenden om een vacature in te dienen. Dankzij de nieuwe mogelijkheden online is dit niet langer nodig. Om werkzoekenden en werkzoekers met elkaar in contact te brengen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van werkvacaturecafés en bestaan er vacaturesites, om er voor te zorgen dat deze drempel niet langer een obstructie hoeft te zijn voor werkzoekenden om in contact te komen met potentiële werkgevers.