Worx robotmaaiers: slim en wendbaar

W

De tijden van handmatig grasmaaien zijn inmiddels voorbij, want door veel tijd te steken in de ontwikkeling van automatische grasmaaiers wordt de tuinliefhebber steeds meer ontzorgt.

Worx

Neem nu bijvoorbeeld Worx. De robotmaaiers van deze fabrikant onderscheiden zich in slimheid; waar andere robotmaaiers moeite hebben met het manoeuvreren door smalle doorgangen en nauwe paden, kunnen Worx robotmaaiers snel en makkelijk doorgang vinden dankzij de geavanceerde techniek. Zo kun je er ook van op aan dat de randjes van het gazon ook worden gemaaid. Ook hebben de robot grasmaaiers gestroomlijnde en onopvallende oplaadstations, zodat het grasveld niet ontsiert wordt.

Voor een klein gazon tot 500 m²

Voor een klein grasveld heb je keuze uit verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor de WG754E, die met gemak een grasveld tot 500 m² onderhoudt. Dankzij de mulch-techniek wordt het gazon automatisch gevoed en wordt het gras regelmatig en goed kort gemaaid. Dankzij de slimme techniek maait deze robot ook de randjes van het grasveld goed kort. Daarnaast zorgt de regensensor ervoor dat de maairobot bij regenval automatisch terugkeert naar het basisstation.

Voor een groter grasveld tot 1000 m²

Is jouw grasveld tot 1000 m² groot? Dan heeft Worx de voor jou ideale robotmaaier ontwikkeld. De WG791E.1 heeft vier roterende messen waarmee hij het gras superkort maait. Het mulch-systeem zorgt ervoor dat je geen grasresten hoeft af te voeren en dat het gazon ecologisch verantwoord wordt gevoed. Ook deze grasrobot heeft regensensoren zodat de robotmaaier zelf terugkeert naar het basisstation wanneer er regen valt. Net als de WG754E beschikt deze automatische grasmaaier over een persoonlijke pincode. Hierdoor is het voor een vreemde nutteloos om de machine mee te nemen.

Voor een groot grasveld tot 2000 m²

Voor het onderhoud van grote grasvelden is de WG793E.1 een zeer geschikte grasmaaier. Een gazon tot 2000 m² kent geen geheimen voor deze robot. Dankzij de bekende slimme techniek, die bij alle robotmaaiers van Worx aanwezig is, manoeuvreert deze robot zich gemakkelijk een weg door nauwe paden en kan de robotmaaier zelfs de nauwste hoekjes bereiken en onderhouden. Er kunnen verschillende maaizones worden ingesteld, wat het maaien optimaliseert en nog efficiënter maakt.